2023-11-21 07:35Nyheter

Fristads blir Officiell Partner till längdvärldscupen i Östersund

Fristads, Sveriges ledande tillverkare av arbetskläder, går nu in som Officiell Partner till årets längdvärldscup i Östersund som hålls den 9–10 december.

Fristads, Sveriges ledande tillverkare av arbetskläder, går nu in som Officiell Partner till årets längdvärldscup i Östersund som hålls den 9–10 december.

- Samarbetet med World Cup Längdskidor Östersund är en möjlighet för oss att stödja en aktiv livsstil och vara en del av den pulserande skidgemenskapen, säger Sofia Wackling, Global Marketing Manager på Fristads. Vi ser fram emot att skapa minnesvärda ögonblick tillsammans med funktionärer, åkare och publik.

Längdvärldscupen i Östersund anordnas av Svenskt Skidskytte som Fristads sedan flera år tillbaka har en relation till. Sedan 2018 har funktionärerna som arbetar under tävlingarna burit Fristads arbetskläder och Fristads är även nationell partner till Svenskt Skidskytteförbunds nationella tävlingar.

- För oss är det mycket uppskattat att Fristads hjälper oss att skapa hållbara lösningar för våra evenemang, säger Skidskytteförbundets marknadschef Håkan Blidberg. Vi arrangerar hållbarhetscertifierade världscuptävlingar i både längdskidor och skidskytte där Fristads utrustat våra funktionärer med funktionella arbetskläder sedan 2018 vilket ger oss en trygghet och långsiktighet i och med att vi gradvis kan uppdatera vår klädkollektion år från år.

Om World Cup Längdskidor Östersund
World Cup Längdskidor Östersund är en av årets mest prestigefyllda längdskidtävlingar, samlar internationella elitidrottare och skidentusiaster för spännande tävlingar och gemenskap. Evenemanget är känt för sina vackra skidspår och engagerade publik.Om Fristads Sverige

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.


Kontaktpersoner

Sofia Bennegård
PR och kommunikationsansvarig
Sofia Bennegård