2020-03-12 08:06Nyheter

Fristads lanserar sportiga varselplagg

Fristads fortsätter att utveckla sitt breda sortiment av premium arbetskläder och lanserar sex nya varselplagg i en sportig design, inklusive en innovativ varselväst med LED-belysning.

 

I vårens lansering ingår sex nya varselplagg som kompletterar Fristads redan breda utbud av arbetskläder. Gemensamt för plaggen är att de alla har en tydligt inspirerad design från sportens värld.

 

- Våra nya varselplagg kompletterar vårt befintliga sortiment på ett bra sätt. Som alltid har vi fokuserat på att ta fram plagg som både är bekväma och funktionella, säger Lene Jul, Product Management Director på Fristads.

 

Innovativ LED-väst

Varselvästen med LED-belysning är en av de mest nytänkande produkterna inom varsel-segmentet. Västen som både är vindtät och vattenavvisande ger optimal synbarhet i upp till 12 timmar och kan laddas enkelt med USB.

 

- Varselvästen är en utveckling som har sin grund i ett önskemål från våra kunder. Vid arbeten som utförs i till exempel tunnlar finns ett behov av att vara synlig utan att det krävs en direkt ljuskälla, fortsätter hon.

 

Bland de övriga varselplaggen som lanseras finns till exempel en varselbyxa för dam, varselshorts, klass 2 samt en skaljacka, klass 3. Plaggen lanseras i mars 2020.

 

 

För mer information besök www.fristads.com eller kontakta

 

Sofia Bennegård, PR-ansvarig

sofia.bennegard@fristads.com  

+46 (0)720 92 04 08


Ämnen: Produkt

Om Fristads Sverige

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkraft. Fristads är en del av Fristads Kansas Group, den ledande leverantören i Europa inom arbetskläder med en portfölj som utöver Fristads innehåller varumärkena Kansas, Hejco, Martinson med flera. Läs mer på www.fristads.com.

Kontaktpersoner

Sofia Bennegård
PR och kommunikationsansvarig
Sofia Bennegård