2022-04-29 08:59Nyheter

Fristads och Hultafors Group på gemensam Sverige-turné med Ahlsell

I dagarna startade Sverige-turnén Premium till Proffs som görs i samarbete mellan Hultafors Group och Ahlsell. Turnén som pågår fram till den 9 juni kommer totalt att göra 27 stopp i Sverige – från Helsingborg i söder till Kiruna i norr.

- Detta är en möjlighet för alla hantverkare av få lära sig mer om våra Fristads Green produkter, där samtliga plagg är miljödeklarerade och hela tillverkningskedjan genomsyras av miljötänk och innovativa lösningar för att lämna minsta möjliga avtryck på miljön, säger Sofia Wackling, marknadschef Sverige på Fristads.

På varje stopp bjuds hantverkare in till ett kampanjtorg utanför den lokala Ahlsell-butiken för att få lära sig mer om produkterna från respektive varumärke. Förutom Fristads deltar även Hultafors, Snickers Workwear, Wibe Ladders, Hellberg Safety, Solid Gear, Fein och CLC under turnén. 

Läs mer om Premium till Proffs-turnén här.Om Fristads Sverige

Fristads har sedan 1925 utmanat och drivit utvecklingen av slitstarka och funktionella yrkeskläder, alltid med användaren i fokus och med innovation och hållbarhet som drivkrafter. I vårt produktsortiment finns såväl klassiska som moderna plagg för en rad branscher och våra plagg är gjorda för att leva upp till de högsta kraven när det gäller kvalitet, säkerhet och komfort. Fristads är en del av Hultafors Group, som ägs av Investment Latour AB och erbjuder en bred portfölj av produkter och varumärken för professionella användare. Läs mer på www.fristads.com.

Kontaktpersoner

Sofia Bennegård
PR och kommunikationsansvarig
Sofia Bennegård
Marketing Manager Sweden
Sofia Wackling